Ophangsysteem voor canvasdoeken

Met ons handige ophangsysteem heb je jouw favoriete foto snel aan de wand hangen. Hier heb je zelfs geen klusjesman of vrouw voor nodig!

Ophangsysteem

Voordelen:

  • Stabiele metalen beugel
  • Eenvoudig ophangen
  • Overig materiaal (schroeven en spijkers) inclusief.
  • Één systeem is goed voor een canvas met een breedte van 60 cm
  • Goed voor beide raamwerken (2 of 4 cm)
  • Zorgt voor een veilige grip op de muur

Hoe te monteren?

Om jouw foto op canvas goed en stevig tegen de muur te bevestigen, adviseren wij ons ophangsysteem. Het ophangsysteem bestaat uit twee delen.

1: De grotere, bijna vierkante metalen beugel breng je rechtstreeks met de schroeven aan het houten frame van de canvas.
2: De kleinere, gouden haak moet je met een spijker in de muur slaan.

Nu kun je de foto op canvas eenvoudig met de beugel in de haak hangen.

Ophangsysteem

Voor foto’s op canvas van 60cm of kleiner adviseren wij slechts één ophangsysteem. Het maakt niet uit of je de foto staand of liggend wilt monteren, met dit opghangsysteem kun je het doek monteren zoals je wilt en mooi vind. Let wel op dat je de metalen beugel op de juiste kant van het canvasdoek schroeft.

Afhankelijk van de grootte heb je 1 of 2 systemen nodig

Als jouw canvasdoek breder is dan 60 cm raden wij aan om te kiezen voor twee ophangsystemen. Dit geldt ook voor alle horizontaal afgedrukte panoramaformaten. Je kunt dan namelijk aan twee kanten van het canvasdoek een ophangsysteem bevestigen zodat het canvasdoek stabiel tegen de muur hangt.

Wanneer je kiest voor één ophangsysteem voor een canvasdoek breder van 60 cm of een horizontale panorama afdruk, dan is dit geheel op eigen risico. Wij kunnen dan helaas niet garanderen dat het canvasdoek stabiel zal hangen.