Fotoboek op Standaard papier

MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Verzamel jouw mooiste momenten in een fotoboek op standaard papier. Foto’s van een verjaardagsfeest, een huwelijk of van de laatste vakantie. Ontwerp jouw mooiste herinneringen in een leuk frame, schrijf er tekst bij en ga opzoek naar passende illustraties in onze vernieuwde en gebruiksvriendelijke software.  Jouw prachtig vormgegeven fotoboek wordt gedrukt op papier van topkwaliteit.

Fotoboeken

Voordelen:

  • Ruime keuze in formaten (van 15×15 tot 30×30 cm)
  • Soft- of Hardcover met gratis eigen ontwerp
  • Hoogglans fotopapier, 170 gram
  • 24 pagina’s, uit te breiden per 2 pagina’s (tot 120 pagina’s)
  • Professioneel gedrukt op standaard papier

Bewaar je mooiste herinneringen in een fotoboek op standaard papier om de herinnering van je vakantie, bruiloft of feest levend te houden. Onze fotoboeken zijn een tevens een prachtig cadeau. Wie zou het niet geweldig vinden om een liefdevol ontworpen fotoboek te krijgen voor een verjaardag of Kerstmis. Met maar liefst 120 pagina’s is er een plek voor ieder mooi moment in jouw fotoboek.

Het fotoboek kan besteld worden in softcover of hardcover met een eigen ontwerp. En het mooiste is: deze gepersonaliseerde cover is gratis. Ook het binnenwerk van onze fotoboeken is van topkwaliteit. Je hebt gegarandeerd een leven lang kijkplezier. Je kunt kiezen tussen één van de zeven formaten, elk een mooi formaat voor een bijzondere gelegenheid. En… je kunt al een boek maken voor slechts €7,25.