Fotoboek 30×30

MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Dit vierkante en ons grootste fotoboek is een prachtig boek, dat net zoals onze andere maten geheel zelf te ontwerpen is. Het maakt niet uit voor welke maat je gaat, wij bieden altijd topkwaliteit. In onze gemakkelijke software zijn er ontzettend veel mogelijkheden om jouw eigen persoonlijke boek te maken. Een klassiek, modern of gezellig boek, jij hebt de keuze.

FOTOBUCH-DIGITALDRUCK-30×30

Voordelen:

  • Vierkant formaat 15×15 cm
  • Hardcover met eigen ontwerp
  • Zijdezacht finish papier (Value Maine Gloss), 170 grams
  • 24 pagina’s, per 2 pagina’s uit te breiden (tot 120 pagina’s)
  • Professioneel digitaal drukwerk

Bewaar je mooiste herinneringen in een fotoboek om de herinnering van je vakantie, bruiloft of feest levend te houden. Onze fotoboeken zijn een tevens een prachtig cadeau. Wie zou het niet geweldig vinden om een liefdevol ontworpen fotoboek te krijgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of Kerstmis. Met maar liefst 120 pagina’s is er een plek voor ieder mooi moment in jouw fotoboek.

Ruime keuze in formaten

Ruime keuze in formaten

Zijdezacht Main Gloss Papier

Zijdezacht Main Gloss Papier

Beschikbaar in Soft of Hardcover

Beschikbaar in Soft of Hardcover

24 tot 120 pagina’s zelf te ontwerpen

24 tot 120 pagina’s zelf te ontwerpen

Het fotoboek kan besteld worden in softcover of hardcover met een eigen ontwerp. En het mooiste is: deze gepersonaliseerde cover is gratis. Ook het binnenwerk van onze fotoboeken is van topkwaliteit. Je hebt gegarandeerd een leven lang kijkplezier. Je kunt kiezen tussen één van de zeven formaten, elk een mooi formaat voor een bijzondere gelegenheid. En… je kunt al een boek maken op fotopapier voor slechts €7,25.