Cadeaubon

Laat je vrienden en familie ook kennis maken met de fotoproducten van Top-Fotoalbum. Een bijzonder cadeau voor een verjaardag, jubileum of een geboorte. Ze mogen dan zelf kiezen wat ze gaan ontwerpen. Bijvoorbeeld een fotoboek, een foto op canvas of een leuke foto gadget. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een waarde van €10,-, €15,-, €25,- of €50,-.  De code op de cadeaubon kan maar één keer gebruikt worden, het bedrag moet dus volledig gebruikt worden bij een bestelling. De cadeaubon is vanaf de datum van bestellen, één jaar geldig. We kunnen de bon per post versturen maar het kan ook per e-mail. Met een cadeaubon zit je altijd goed!

Cadeaubon vanaf €10,00

Voordelen:

  • Keuzebedrag €10,00, €15,00, €25,00 of €50,00
  • Op alle producten in te leveren
  • Directe levering in PDF-order
  • Per post versturen
  • Snelle levering
  • Cadeaubon geldig voor 1 jaar

Eenvoudig bestellen

Bestel online een cadeaubon van 10, 15, 25 of 50 euro. Wil je een ander bedrag? Dit is uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De levering van de cadeaubon gaat via e-mail of post. Wanneer je de cadeaubon per post laat komen is hij binnen 5 werkdagen bij jou in huis.

De inlevering van de voucher is heel eenvoudig. Log in, in ons bestelsysteem, en klik rechtsboven op het balanssymbool, hier verschijnt een vakje waar je de code van de cadeaubon kunt invullen. Er wordt nu krediet op jouw account toegevoegd. Wanneer je klaar bent met ontwerpen en wil gaan betalen kies je eenvoudig voor “krediet” en niet voor “online betalen”bij betalingsmogelijkheid. Als je niet genoeg krediet hebt dan kun je eenvoudig bij betalen via de andere mogelijke manieren. Wanneer je nog krediet over hebt kun je dit laten staan voor je volgende bestelling!