Fotokalender

Geef jouw favoriete foto’s een speciale plaats in huis. Maand na maand, dag na dag geniet je van de mooiste herinneringen. Een kalender met foto’s is leuk als cadeau voor jezelf maar ook voor iemand anders. Het ideale eindejaarscadeau, kerstcadeau of verjaardagscadeau. Kies voor een bedrukte kalender of een kalender op echt fotopapier, beide papiersoorten garanderen intense en levendige kleuren. Met onze software is het ontwerpen van een kalender erg eenvoudig, je kunt bijvoorbeeld achtergronden, teksten, illustraties en eigen foto’s toevoegen. Je hebt de keuze uit een jaarkalender of een maandkalender in verschillende formaten.

Fotokalender vanaf €10,25

Voordelen

  • Fotokalender op Fotopapier in de formaten:  A5, A5 & A3
  • Hoge kwaliteit Fujicolor Premiumpapier (glanzend)
  • Keukenkalender en wandkalender (A3) op standaard papier
  • Startmaand van de kalender zelf kiezen
  • 13 pagina’s 12 maandenpagina’s + 1 coverpagina

Wandkalender (A3) & Keukenkalender (langwerpig)

Deze kalenders worden gedrukt op standaard papier van hoge kwaliteit. Een keukenkalender is handig voor de hele familie. Geef jouw favoriete foto’s een speciale plaats. Deze gedrukte fotokalender wordt geproduceerd door de geavanceerde digitale druktechniek. De keukenkalender onderscheidt zich door de maandaanduiding, een spiraalbinding en een handig ophanghaakje. Extra fijn: je bepaalt zelf de startmaand van de kalender!

Fotokalender (A5,A4 en A3)

Deze kalenders worden gedrukt op echt fotopapier (glanzend) van hoge kwaliteit. Het hele jaar een glimlach op je gezicht door een fotokalender met de allermooiste herinneringen erop. Geniet elke maand van de leukste foto’s. De fotokalender wordt afgedrukt op hoogwaardig glanzend fotopapier. De fotokalender heeft een maandaanduiding, een spiraalbinding en een handig ophanghaakje. Extra fijn: je bepaalt zelf de startmaand van de kalender!