Foto op Aluminium

Met een foto op aluminium creëer je een eigentijdse en moderne look aan de wand. Voor een speciaal effect kan er gekozen worden tussen geborsteld, wit of spiegelend aluminium.

Foto op aluminium

Voordelen:

  • Hoge kwaliteit Aluminium
  • Wit, geborsteld of spiegelend Aluminium
  • Snel en eenvoudig te bestellen 
  • 3 Millimeter Aluminiumplaat
  • Inclusief aluminium ophangsysteem
  • Ook geschikt voor buiten
  • Beschikbaar in verschillende maten (30×30 – 120x50cm)

Wat is Aluminium?

Aluminium, ook wel dibond genoemd is een samenstelling van materialen. Het bestaat uit twee lagen van 0,3 mm Aluminium. De kern is gemaakt van polyethyleen, een thermoplastische kunststof. De volledige Aluminium plaat is 3,2mm dik. Jouw afbeelding wordt in de hoogste kwaliteit gedrukt op een toplaag naar keuze. Er is keuze uit een witte toplaag, geborsteld aluminium of een spiegelende toplaag.

Witte toplaag

Witte toplaag

De foto of afbeelding wordt in de hoogste kwaliteit gedrukt op een witte ondergrond. Dit geeft een optimaal kleurbereik. De foto zal net zo scherp gedrukt worden als op echt fotopapier, maar is nu geschikt voor binnen- én buitengebruik.

Geborsteld Aluminium

Geborsteld Aluminium

Een afdruk rechtstreeks op geborsteld aluminium geeft een prachtig effect doordat de aluminium ondergrond zichtbaar blijft. De aluminium toplaag is extra geschikt voor lijntekeningen en zwart-witfoto’s. Let op: De printer print geen wit waardoor de aluminium ondergrond zichtbaar wordt bij de witte delen van de foto. Zo krijgt de foto een unieke uitstraling en komt deze op een prachtige manier tot zijn recht.

Spiegelend Aluminium

Spiegelend Aluminium

Met deze unieke spiegeltoplaag komt je foto, het ontwerp of bedrijfslogo op een bijzondere manier naar voren. De printer print geen wit waardoor witte delen spiegelend blijven. Dit zorgt voor een uniek spiegelend effect. De spiegeltoplaag is vooral geschikt voor logo’s en effectfoto’s zoals potlood- of pentekeningen.